Maxxyn kätköt 4.

Päivitetty 16.12.2009.

Power Park GCN1NN on lopullisesti arkistoitu!
Alueella rakennetaan jatkuvasti, enkä ole löytänyt sopivaa paikkaa purkille.

N 6313.566 E 02251.456
Etelä-Pohjanmaa, Alahärmä.Tämä kätkö on tehty syksyllä 2004. Kävin vaihtamassa purkin (ja lokikirjan) hiukan suurempaan 13.4.2005. Nyt kätköpurkki oli 'small' ja siellä oli myös hiukan vaihtotavaroita. Kävin 18.3.2006 toteamassa, että purkki oli kadonnut. Kätkö oli tilapäisesti hyllyllä, kunnes löysin uuden paikan. Tuolla paikalla kun näkyi "kymmenkesäiset" harrastavan kaikenlaista ja kätköpurkki ilmeisesti häiritsi niitä. Palasin asiaan lumien sulettua.

25.5.2006 kätköpurkki sai uuden paikan ja hiukan pienentyi siinä samalla.
23.7.2006 kätkö on siirretty kokonaan eri paikkaan. Nyt purkki sijaitsi hotellin ja leirintäalueen välisestä pienestä metsiköstä. Kun alueella aloitettiin rakennustyöt, purkki katosi jälleen. Uuutta paikkaa ei oikein löytynyt, joten tämän kätkö elämänkaari tuli päätökseen.
Tällä sivulla kerrotaan Power Park kätköstä.


Power Park on Jorma Lillbackan aikaansaama huvipuisto Alahärmässä.
Itse puistoon kannattaa käydä tutustumassa. Laitteita tulee koko ajan lisää ja kesäksi 2006 valmistui Euroopan suurin puinen vuoristorata. Puiston vieressä sijaitsee myös Mika Salo Circuit - Euroopan tasokkain kartingrata. Ja tietenkin kartingratahalli löytyy... Alueelle kasvaa myös monipuoliset majoitustilat joka lähtöön. Täällä voi viettää vaikka useamman päivän lastenkin kanssa. Lähin kätköni on Ilkan patsas.

Kätköpurkki oli 0,3 litran Orthex-pakastuspurkki ja sisälsi lokikirjan ja kynän (ja tiedotteen) lisäksi vaihtotavaroita.

Power Park 1,5/1,5 Tav. small.


Tästä takaisin etusivulle.

Tarkasta aina kätkökuvaus ennen käyntiä mahdollisten muutosten takia!

sp: