Maxxyn kätköt 10.

Päivitetty 16.12.2009.

AUMAKIVI

N 62°06.983 E 022°05.865
Etelä-Pohjanmaa, Isojoki, Lauhannevan kansallispuisto.Tämä kätkö on tehty syksyllä 2004.

Suosittelen ainakin hanskoja sille joka kiipeää itse kätkölle...(joka Ei ole Aumakiven päällä!).
Suosittelen myös kaverin mukanaoloa!

Tällä sivulla kerrotaan Aumakiven kätköstä.


AUMAKIVI on suuri pyöreä kivi keskellä metsää. Paikalle pääsee kohtalaisen hyvin autolla, ainakin syksyllä pääsi. Talviaikana teitä ei todennäköisesti aurata.
Tein tämän kätkön tutustuessani Lauhannevan - Pohjankankaan kansallispuistoon. Tämä kivi ei varsinaisesti ole puiston alueella, mutta aivan lähellä kuitenkin. Paikka on mielestäni käymisen arvoinen. Itse kätkö on noin puolen kilometrin päässä varsinaisesta aumakivestä.
Kätköpaikan etsiminen oli oma seikkailunsa. Kuljin nimittäin kiireissäni Aumakiven ohi ja etsin sitä kauempaa. Huomasin kyllä pian, että olin väärässä paikassa. Hyviä kätköpaikkoja oli niin paljon että päätin laittaa kätkön tänne hiukan kauemmas aumakivestä.
Alue vaikutti kuitenkin niin mielenkiintoiselta, että vaatii vielä tarkempaakin tutustumista.
Kätkö on filmipurkki, jossa vaihtotavarana on ulkomaiset kolikot. Kätkölle pääsy vaatii hiukan kiipeämistä. Lähellä olevia kätköjä ovat Kivijata ja Spitaalijärvi.

Alunperin kätköön jätetyt kolikot:
10 kopeekkaa (venäjä), 1 rupla (venäjä), 1 crosz (puola), 10 c (ranska), 20 c (belgia), 5 pesetaa (espanja), 2 santami (latvia), 50 centtiä (eesti).Aumakivi!(purkki on tästä vielä oikealle hetken matkaa :)


Tästä näet kätköpaikan.

Tästä linkistä pääset geocaching-kätkösivulle:

Aumakivi 1,5/4 Tav. mikro.


Tästä takaisin etusivulle.

Tarkasta aina kätkökuvaus ennen käyntiä mahdollisten muutosten takia!

sp: